Ny Solskenshistorier

Det som driver oss i SF att satsa egen tid på att leta efter andras hundar är bland annat den glädje vi ser när bortsprugna hundar får återförenas med sina ägare.

 

Här visar vi ett urval av återfunna hundar där Sindys Foundlings har varit mycket engagerade bla. på Facebook men även fysiskt på plats i eftersök. Det är ofta ett mycket högt tempo och efterlysningarna på försvunna hundar går ibland in i varandra. När vi går in aktivt med stöd och hjälp, så är det alltid med ett godkännande av ägare och ibland även av uppfödare.

 

Då vi tillsammans med ägaren till den försvunna hunden skapar en grupp på Facebook, så är det en öppen grupp för alla. Vi försöker stötta, göra evenemang och efterlysningsaffischer, kartmarkeringar, organiserar sökningar. SF utlyser skallgångar, ringer viktiga samtal t.ex. media, polis, sökgrupper, olika hundklubbar och vi administrerar även evenemanget och följer upp inlägg, svarar och planerar. Allt detta sker helt ideellt och på vår fritid.

 

Ibland får man stanna upp och se tillbaka vad Sindys Foundlings styrelse och medlemmar har gjort, för när det är skarpt läge så rusar tiden – Vi har gjort skillnad för många försvunna hundar.

 

Här presenteras ett urval av återfunna och glada hundar!

 

 

Tips för att skydda era hundar I vinterkylan

Copyright Sindys Foundlings

Copyright © All Rights Reserved